ALV en Presentatie – Een terugblik

Op woensdag 18 november 2020 vond onze eerste algemene ledenvergadering plaats.

Wat oorspronkelijk gepland was als live evenement, werd op 3 november door aangescherpte Corona-maatregelen gewijzigd naar een digitaal event. Na wat korte testen met allerlei daarvoor geschikte programma’s is uiteindelijk besloten om het evenement via het programma Zoom te houden.

De leden en iedereen die een aanmelding heeft gestuurd hebben een Zoom link ontvangen met een korte handleiding. Deze handleiding was vooral bedoeld voor diegenen die voor de eerste keer met het programma Zoom zouden mogen werken. Blijkbaar is de combinatie van het programma met de erbij verstuurde handleiding een succes, want tot nu toe is er over het technische gedeelte slechts één klacht binnengekomen (in totaal waren ruim 75 personen in de Zoommeeting aanwezig).

Van 19:00 – 20:00 werd de ALV gehouden. Hiermee waren we al om 19:40 klaar. Dus ruim op tijd om tot 20:00 een kopje koffie of iets anders te maken.

Daarna was het tijd voor de presentatie. Deze werd verzorgd door onze secretaris Wim Fleuren.
Wim gaf een beeld op onze visie op het concept voor de Regionale Energie Strategie voor Zuid Limburg.
De link naar deze presentatie vindt je hier beneden. Bij de presentatie hoort natuurlijk een uitleg. Deze uitleg, de opname vanuit Zoom, vindt je op ons YouTube kanaal. Ook daarnaar staat een link hier beneden.

Nadat de Concept RES-ZL aan de beurt is geweest hebben we ons eigen plan, tot het komen van een 100% coöperatieve zonneweide uitgelegd aan de hand van het bidboek versie 19 november 2020. In de toekomst zal dit bidboek uitgebreid worden naar een planning met alle aan een planning toebehorende punten. De link naar dit bidboek vind je eveneens hier beneden. 

Presentatie RES-ZL een visie

YouTube Kanaal van De Omslag

Bidboek PV Park De Steenenis v18-11-2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort:

Aankomende evenementen

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en voorkom dat u het laatste nieuws mist.

Meest recente berichten

Vragen of opmerkingen?