De Omslag wil snel groter groeien

De krant staat bol van nieuws over klimaat, transitie en duurzaamheid. En inmiddels is elke inwoner van Voerendaal er wel van doordrongen dat er de komende jaren serieus werk aan de winkel is. De Omslag wil samen met haar leden gaan co-opereren. Samen werken aan de verduurzaming van eigen huis en omgeving.

De coöperatie wil groeien met zeker 100 nieuwe leden en 4 extra bestuursleden. We zoeken uitbreiding van leden die extra energie kunnen leveren. Die elkaar onderling willen helpen bij het maken van duurzaamheidsplannen en het nemen van beslissingen. We zoeken mensen die méér willen weten. Mensen die het leuk vinden om bezig te zijn met duurzaamheid en energieopwekking (zon en wind). De Omslag kan zo het brede platform worden voor mensen die willen ‘investeren’ in duurzaamheid.

Het huidige bestuur van drie personen, zou graag versterkt willen worden met 4 extra bestuursleden. Waarbij voor die personen geen bepaalde achtergrond gevraagd wordt, maar enthousiasme en interesse de belangrijkste eigenschappen zijn.

Daarom hebben we een column in het Onder Ons geplaatst en deze ook gepubliceerd op Facebook en op Instagram.

Enkele weken geleden hebben we bijgaande brief aan al onze leden gestuurd.

Indien na het lezen van deze brief, uw interesse gewekt is, dan meld je aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort:

Aankomende evenementen

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en voorkom dat u het laatste nieuws mist.

Meest recente berichten

Vragen of opmerkingen?